Activiteit

Contact in coronatijd

Hoe houd jij contact met je cliënten of achterban tijdens de coronacrisis?

De maatregelen rondom corona vragen creativiteit van wijkprofessionals. In deze lastige tijd willen wij als Kennisnetwerk Amsterdam bijspringen waar de behoefte het grootst is. Daarom organiseren we een online sessie over de vraag hoe je contact kunt houden met cliënten en achterban in tijden van Corona. 

Niet iedereen vraagt even gemakkelijk om hulp. En anderen willen wel hulp, maar hebben moeite met de digitale middelen. Of ze hebben simpelweg geen laptop thuis. Hoe help je deze mensen die het misschien wel het hardst nodig hebben?

In de sessie van een uur (via Zoom) zullen enkele sprekers het onderwerp kort introduceren. Daarna kunnen de deelnemers vragen stellen. Aan het eind ronden we gezamenlijk af. In de sessie krijg je handvaten aangereikt maar er is nadrukkelijk ook ruimte om de expertise te delen die je de afgelopen weken met je organisatie hebt opgebouwd. 

De sprekers zijn:

Voor ons is het ook een experiment. We hopen dat we elkaar met z’n allen een stap verder kunnen helpen.

Details:

  • donderdag 9 maart
  • van 16.00 tot 17.00 uur
  • online

Inschrijven kan tot 15 uur op 9 april via onderstaand webformulier. Kort voor de sessie ontvang je de link naar de online sessie.