Uitgelicht

Magazine: 'Keuzes voor Amsterdam'

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Met gepaste trots presenteren wij ons magazine: KEUZES VOOR AMSTERDAM.

Een stad leeft, zij ademt en beweegt. Amsterdam heeft een drang om vooruit te gaan. Het afgelopen jaar stond onze programmering in het teken van deze voorwaartse beweging en de keuzes die daarbij horen. Hoe zorgen we ervoor dat niemand achterblijft? Wat zijn de juiste keuzes in het spanningsveld tussen stedelijke vernieuwing en bewonersparticipatie? Tussen verduurzaming en klimaatarmoede?

In 2019 nam Kennisnetwerk Amsterdam de tijd om bij deze vragen stil te staan. Dit leidde tot een aantal inspirerende Stadsgesprekken. De nieuwe inzichten hebben geleid tot dit Magazine – KEUZES VOOR AMSTERDAM.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin