Activiteit

Aan 't werk: ongeacht je achternaam

Rachida wordt wél uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek als zij zich ‘Chantal’ noemt en Mehmet alleen als hij zich ‘Martin’ noemt. En eenmaal aan het werk, blijkt carrière maken met een niet-Hollandse achtergrond moeilijk te zijn. Netwerken zijn vaak gesloten, managers nemen liever hun evenbeeld aan en de top is lelie-blank. Ook bij Amsterdamse organisaties in het maatschappelijk middenveld.

Tijdens Stadsgesprek ‘Aan ‘t werk, ongeacht je achternaam’ gaan we met bijzondere sprekers op zoek naar oplossingen. Siham Ammal is HR professional en deelt haar indrukwekkende eigen verhaal. Melvin Tjoe Nij is oprichter van The Other Network, en gaat in op het belang van diverse netwerken. Ugur Özcan is directeur bij Rabobank Nederland en spreekt over de economische en sociale voordelen van diversiteit. Hierna gaan we zelf in groepen aan de slag. Hoe kunnen we concreet in onze eigen organisatie diversiteit omarmen?

Datum: Donderdag 21 maart 2019
Tijd: Inloop vanaf 15.30. Bijeenkomst van 16.00-17.30 uur met aansluitend een netwerkborrel. 
LocatieJungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26 
Aanmelden: info@kennisnetwerk-amsterdam.nl