Activiteit

Stadsgesprek Grip op de stad

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

De gemeente en publieke instellingen zijn voor Amsterdammers en niet andersom. Toch lijkt het soms anders, dan dreigen bewoners de grip op de publieke zaak kwijt te raken. Wantrouwt de overheid de burger te veel en de burger de overheid ook? En welke keuzes zijn nodig om het vertrouwen te herstellen?

Tijdens het Stadsgesprek ‘Grip op de stad’ laten we ons inspireren door een pitch van Dick Rijken van de Haagse Hogeschool en en Annemiek Scheijde (projectleider Life Coach bij Cliëntenbelang Amsterdam) die haar ervaringen deelt.. Vervolgens gaan we met elkaar het gesprek aan hoe we het wantrouwen bij de Amsterdammers weg kunnen nemen. 

Datum: Donderdag 7 maart 2019
Tijd: Inloop vanaf 15.30. Bijeenkomst van 16.00-17.30 uur met aansluitend een netwerkborrel. 
Locatie:  Buurtsalon Jeltje, Eerste Helmersstraat 106-N (WG-terrein)
Aanmelden: info@kennisnetwerk-amsterdam.nl

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin