Activiteit

Aankondiging Stadsgesprek De Verdichte Stad

In Amsterdam wordt de komende jaren veel gebouwd, heel veel gebouwd. De stad gaat de hoogte en de breedte in, wordt drukker en dichter. Nieuwe wijken als Havenstad en de Sluisbuurt gaan tienduizenden nieuwe en oude Amsterdammers huisvesten. Hoe houden we dit nieuwe Amsterdam leefbaar en zorgen we voor sociale cohesie, soms tegen de klippen op?

Tijdens het Stadsgesprek De Verdichte Stad gaan we met elkaar in gesprek hoe juist professionals bij kunnen dragen aan het vormgeven van dit nieuwe Amsterdam. Hoe kunnen ervaringen en ideeën van opbouwwerkers, leraren, politie-agenten, wijkverpleegkundigen, leidend zijn bij het leefbaar maken én houden van het verdichte Amsterdam van de nabije toekomst?

Sprekers: Met onder andere Martin van der Maas, planoloog bij de gemeente Amsterdam
Moderator: Jan Hoek
Datum: Donderdag 19 april 2018
Tijd: Inloop vanaf 15.30. Bijeenkomst van 16.00-17.30.
Locatie: 4e Gymnasium, Archangelweg 4, 1013 ZZ Amsterdam
Aanmelden: info@kennisnetwerk-amsterdam.nl