Verslag

Aankondiging Stadsgesprek Eenzaam Amsterdam

Bijna de helft van de Amsterdammers voelt zich matig tot ernstig eenzaam blijkt uit de Amsterdamse Gezondheidsmonitor 2016. We denken dan vaak aan ouderen of mensen die de taal niet machtig zijn. Maar ook onder Amsterdamse jongeren is eenzaamheid een groot probleem. Sterker nog, dit probleem is nog groter vanwege het taboe dat erop rust.

Tijdens het Stadsgesprek Eenzaam Amsterdam verkennen we de breedte van eenzaamheid. Welke bekende en ‘onbekende groepen’  zijn allemaal eenzaam? Waar komt die eenzaamheid vandaan en wat kunnen we ermee in onze eigen professionele praktijk?

Sprekers: o.a. Ed Theunen (directeur Hulplijn Amsterdam, voorzitter Coalitie Erbij Amsterdam), Mustafa Ayranci (HTiB) en Aude Logger (Vriendenkring Amsterdam West & Centrum, DOCK). 
Datum: Donderdag 23 november 2017
Tijd: Inloop vanaf 15.30. Bijeenkomst van 16.00-17.30. Aansluitend een borrel.
Locatie: Oosterparkkerk, Oosterpark 5 HS
Aanmelden: info@kennisnetwerk-amsterdam.nl