Activiteit

Meld je aan voor het Stadsgesprek Zorg om Wonen

In samenwerking met De Alliantie organiseren wij op donderdag 16 februari het Stadsgesprek Zorg om Wonen.

Door veranderingen in het zorgstelsel blijven bewoners die zorg en begeleiding nodig hebben vaak langer thuis wonen dan voorheen. Soms is deze langere zelfstandigheid goed, maar steeds vaker pakt het ook verkeerd uit, bijvoorbeeld bij mensen zonder sociaal vangnet/mantelzorg of dementerende mensen. Dit heeft grote gevolgen voor het werk van de woningcorporaties én voor de woonomgeving van andere bewoners. Tijdens de eerste bijeenkomst van 2017 bekijken we hoe mensen die zorg nodig hebben zo snel mogelijk gesignaleerd kunnen worden en geholpen kunnen worden. Wat is daarin de rol van corporaties, de wijkteams en van de buurt zelf?
Datum:  Donderdag 16 februari 2017
Tijd: 16.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur
Locatie: De Alliantie, Gebouw Huygens Dok, Helmholtzstraat 61a, Amsterdam
Aanmelden: info@kennisnetwerk-amsterdam.nl