Activiteit

De Vierde Dinsdag Van September

f9810db2-3e01-4df8-b4b7-23921c81b4ee-1

Een goede afsluiter van de zomer is een frisse start. Traditiegetrouw organiseert Kennisnetwerk Amsterdam als kick-off van het nieuwe seizoen de bijeenkomst ‘De Vierde Dinsdag van September’. En ook dit jaar is het weer gelukt om een interessant programma samen te stellen.

Zal het Kabinet Rutte II met de verkiezingen in zicht wat lasten verlichten en investeren in maatschappelijke sectoren, of zijn er toch weer nieuwe bezuinigingen gepland? Wat zijn de gevolgen van Prinsjesdag voor zorg, onderwijs en werk/participatie in Amsterdam?

Tijdens De Vierde Dinsdag van September leggen we de kabinetsplannen maatschappelijk onder de Amsterdamse loep. Bij ieder thema vertelt een vrijwilliger hoe de wereld voor hem/haar is veranderd door de jaren heen. Daarnaast bieden maatschappelijke prominenten reflectie op de kabinetsplannen. Gasten zijn:Rob Oudkerk (voorzitter OSVO, over onderwijs), Mariënne Verhoef (bestuurder Spirit, over zorg) en Rutger van Krimpen (directeur Pantar, over arbeid/participatie).

Programma:
Inloop vanaf 19.00 uur, start programma om 19.30 uur met na afloop een gezellige borrel.

Locatie:
Van Limmikhof aan de Nieuwe Keizersgracht 1a

Aanmelden: info@kennisnetwerk-amsterdam.nl