Activiteit

Aankondiging stadsgesprek 'Optimaal Decentraal' op 17 mei

 zorgtaken-2
Sinds ruim een jaar is de gemeente Amsterdam verantwoordelijk voor de jeugdzorg, arbeidsparticipatie en maatschappelijke ondersteuning van alle Amsterdammers. Door de decentralisaties zou de zorg en ondersteuning dichter bij de burger komen te staan, goedkoper worden en zouden er makkelijker dwarsverbindingen met andere domeinen gelegd kunnen worden.

Tijdens het Stadsgesprek ‘Optimaal decentraal?’ gaan we met elkaar na wat de consequenties zijn voor de Amsterdammer. Is de zorg en ondersteuning daadwerkelijk meer gerichter en op maat geworden? Kunnen multi-problemen nu beter worden aangepakt? Waar lopen we in onze praktijk van alle dag tegenaan? Wat kan beter?

Meld je nu aan en praat mee!

Sprekers: o.a. Corine van de Burgt (Directeur/bestuurder Stichting De Omslag), Karin Boudewijns (Manager afdeling zorg gemeente Amsterdam), Anja Hommel (programmamanager strategie kwaliteit & innovatie langdurige zorg Cordaan) en Theo Schut (accounthouder transitie & transformatie jeugdzorg Spirit).

Datum: 17 mei, 16.00 – 18.00 uur
Locatie stadsgesprek: Nieuw Vredenburgh, Postjesweg 125, 1057 DZ Amsterdam
Aanmelden: info@kennisnetwerk-amsterdam.nl