Uitgelicht

Extra aandacht voor: Atta de Tolk

atta de tolk3

Met veel plezier kunnen we bevestigen dat Atta de Tolk aanwezig zal zijn tijdens de stadsconferentie Geen Gezeik,  Alle Jongeren Gelijk! Daar zal hij de bijeenkomst afsluiten met een rapsamenvatting van de dag.

Al eerder heeft Atta de Tolk rapsamenvattingen verzorgd bij conferenties, symposia, evenementen en bedrijven zoals ING, Nationale Nederlanden, Forum, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Diversiteit Top100 en de Gemeente Amsterdam. Sommige daarvan zijn terug te vinden op zijn YouTube-kanaal.

Zelf is Atta de Tolk ook erg betrokken bij het overkoepelende thema van de stadsconferentie. Vanuit zijn stichting heeft hij diverse theater-, muziek- en dansprojecten opgezet. ‘Mijn doel op maatschappelijk gebied is het bouwen van bruggen tussen de straat en instanties die daarmee te maken hebben’.

In het dagelijkse leven is hij werkzaam als mentor op het Wibautcollege in Nieuw West.