Uitgelicht

Keynote spreker: Fatima Fattouchi

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Aan Fatima Fattouchi de eer om als eerste van de drie gastsprekers de stadsconferentie Geen Gezeik, Alle Jongeren Gelijk te openen.

Fatima Fattouchi werkt als manager bij het Jongeren Informatie Punt (JIP). Het JIP opende in 2013 haar deuren in het ROC-gebouw in Noord. Jongeren kunnen hier gratis en zonder afspraak informatie en advies krijgen over wat voor hen belangrijk is: geld, seks, stage, werk en meer. Geen vraag is te gek. Sommige jongeren kunnen niet tijdens de spreekuren langs komen of ze durven niet. Ze kunnen haar via What’s App dan benaderen. Volgens Fatima is “appen een makkelijke manier om gevoelige onderwerpen te bespreken. Bijvoorbeeld je down voelen of zwanger zijn en niet weten wat je moet regelen”.

Kortom, als JIP manager met jarenlange praktijkervaring is Fatima Fattouchi een deskundige op het gebied van de problemen die deze jongeren hebben. Wij zijn dan ook erg blij om haar te mogen verwelkomen als eerste spreker.

Wil jij ook aanwezig zijn bij de stadsconferentie? Registreer je hier online!

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin