Activiteit

Save the date(s) - Activiteitenkalender najaar

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

2d635fbf-6ba0-4fc0-b458-db3d7d396e5f

Het maakt niet uit of je op vakantie gaat in binnen- of buitenland. Of wanneer je de aankomende weken naar Kwaku, De Parade, Gay Pride, Sail of Artzuid toe gaat. Wij van Kennisnetwerk Amsterdam wensen iedereen een hele fijne zomer toe.

Wij zullen in de tussentijd verdere voorbereidingen treffen voor de bijeenkomsten die op de activiteitenkalender staan. Noteer alvast de onderstaande data in je agenda:

22 september: De Vierde Dinsdag van September
13 oktober: Actualiteitenbijeenkomst (Stadsgesprek)
24 november: Stadsconferentie ‘De Jeugd aan de Macht’.

De Vierde Dinsdag van September

 

DEN HAAG-PRINSJESDAG-RIJTOER

Het Kabinet Rutte II zal in september haar begroting voor 2016 presenteren. Zal het kabinet lasten verlichten of moet er verder bezuinigd worden? En wat betekent dat voor Amsterdam?

Tijdens de bijeenkomst ‘De Vierde Dinsdag van September’ leggen we de kabinetsplannen zowel politiek als maatschappelijk onder de loep. Naast duiding van diverse maatschappelijke organisaties zullen de Amsterdamse fractieleiders van VVD, D66, PvdA en GroenLinks met elkaar in debat gaan, en met de zaal.

Stadsgesprek

 

74b71a5c-6874-4a62-829f-ae06773603d1

Aan de hand van de actualiteiten organiseren we op regelmatig basis een stadsgesprek. Onderwerpen die het afgelopen jaar voorbij kwamen waren onder andere ‘Radicalisering‘ en ‘Bed, bad en brood‘. Het thema van het stadsgesprek wordt later bekend gemaakt.

Stadsconferentie ‘De Jeugd aan de Macht’

 

7f886539-6beb-404a-8f36-85770061af13

In november gaan we met elkaar verkennen wie de toekomstige generatie Amsterdammer is. In hoeverre passen deze jongeren in de stereotypes waar beleid op wordt gemaakt? Hoe kunnen we dwars door de beleidskaders heen slim en effectief integraal beleid voor deze toekomstige Amsterdammers ontwikkelen.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin