Activiteit

Jaarvergadering: 26 maart

Het Kennisnetwerk Amsterdam heeft in 2014 een succesvol en gevarieerd programma neergezet rondom het jaarthema ‘De ongedeelde stad?’. Daarnaast heeft de rechtbank ons netwerk eind van het jaar volledig in het gelijk gesteld in de langlopende rechtszaak met Matrix Partners en hebben we een aantal enthousiaste nieuwe bestuursleden en leden van de programmacommissie. Kortom, alle reden om met een frisse blik vooruit te kijken! Graag doen we dit samen met u tijdens de jaarvergadering 2015.

De agenda van de vergadering is als volgt:

 1. Opening
 2. Notulen vorige jaarvergadering (bijlage volgt)
 3. Voorstellen nieuwe bestuursleden en nieuwe leden programmabureau
 4. Uitkomst rechtszaak
 5. Terugblik op 2014
 6. Jaarrekening 2014 (bijlage volgt)
 7. Begroting 2015 (bijlage volgt)
 8. Wie mogen lid worden van het Kennisnetwerk? (bijlage volgt)
 9. Statutenwijziging (bijlage volgt)
 10. Toelichting op jaarthema en -programma 2015 (bijlage volgt)
 11. Sluiting

Daarnaast is er aansluitend op de vergadering natuurlijk de mogelijkheid om met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

De jaarvergadering vindt plaats op donderdag 26 maart 2015 en start om klokslag 16.00 uur (inloop vanaf 15.45 uur). Tegen 18.00 uur is de informele nazit. Locatie is het Montessori Lyceum Amsterdam, Pieter de Hoochstraat 59 te Amsterdam.

We nodigen u van harte uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. We horen graag van u wie uw organisatie komt vertegenwoordigen op de jaarvergadering. Opgeven kan via een e- mail naar het programmabureau (info@kennisnetwerk-amsterdam.nl).