a
Home 5 Stadsgesprekken 5 Inclusieve werkcultuur

Amsterdam is een supderdiverse stad. Op de werkvloer van de stad gaat dit niet altijd goed. Discriminatie tussen medewerkers onderling en ook vanuit een cliënt naar een medewerker zijn voor bijna iedereen wel voorstelbaar. Ook leidt een superdiverse stad lang niet altijd tot een superdivers medewerkersbestand. Hoe hoger aan de top, hoe meer merkbaar dat wordt.

Tijdens Stadsgesprek Inclusieve werkcultuur neemt Sarah Elbadr-Boers, coördinator Amsterdam – Divers & Inclusief bij de SER ons mee in de bouwstenen van zo’n inclusieve werkcultuur. Wat verstaan we daar eigenlijk onder? Hoe bouw je daar aan in de praktijk? Wat zijn valkuilen?

Ook hebben we verhalen uit de Amsterdamse praktijk, van teammanager en D&I-vertegenwoordiger Saphire Deira van HVO-Querido, adviseur Inclusie & Diversiteit Sacha Albinus van de GGD Amsterdam en trainer en adviseur inclusief werven Siham Ammal.

Het Stadsgesprek vindt plaats op donderdag donderdag 2 november, van 16.00 – 17.30 uur met aansluitend een netwerkborrel. Locatie is Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26 in Amsterdam-Oost.

 

Meld je aan

   

  (Werk je bij de gemeente Amsterdam? Dan kan aanmelden via Internet Explorer een foutmelding geven. Gebruik in dat geval een andere browser, je telefoon of stuur een mail naar info@kennisnetwerk-amsterdam.nl.)

   

  Praat mee

  Donderdag 2 november 2023

  Start 16.00 uur, einde 17.30 uur

  Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26, Amsterdam-Oost

  SPREKERS

  Saphire Deira, HVO-Querido

  Sarah Elbadr-Boers,  SER

  Sacha Albinus, GGD Amsterdam

  Siham Ammal, adviseur inclusief werven