a
Home 5 Stadsgesprekken 5 Het verkiezingsdebat

Op donderdag 3 maart om 16:00 uur organiseert Kennisnetwerk Amsterdam hét verkiezingsdebat voor het maatschappelijk middenveld. GroenLinks, D66, PvdA, VVD, SP, Volt en de Partij voor de Dieren zijn erbij! Het belooft een mooi debat te worden met inbreng van buurtprofessionals en bewoners, waarmee de nieuwe coalitie straks na de verkiezingen verder zal samenwerken aan onze mooie stad.

Afgelopen jaar organiseerden we iedere maand een Stadsgesprek dat in het teken stond van de menselijke maat. Tijdens het verkiezingsdebat gaan de politieke partijen onder leiding van Tim Wagemakers reageren op de belangrijkste opbrengsten van ieder Stadsgesprek.

Hoe kan worden voorkomen dat Amsterdammers worden buitengesloten door het systeem? Wat is het belang van informele zorg voor de stad? Hoe kan de gemeente meer zeggenschap geven aan de buurt? En hoe kan een toenemende segregatie worden afgewend? Dat en nog veel meer wat van belang is voor een Amsterdam met de menselijke maat.

Het verkiezingsdebat vindt live plaats bij het Metis Montessori Lyceum (Mauritskade 58). Ook verzorgen we een livestream. Meld je aan en maak een keuze hoe jij het verkiezingsdebat wilt bijwonen!

 

Meld je aan


   

  (Werk je bij de gemeente Amsterdam? Dan kan aanmelden via Internet Explorer een foutmelding geven. Gebruik in dat geval een andere browser, je telefoon of stuur een mail naar info@kennisnetwerk-amsterdam.nl).

   

  Praat mee

  Donderdag 03 maart 2022

  Start 16.00 uur, einde 18.00 uur

  Live: Metis Montessori Lyceum, Mauritskade 58, Amsterdam

  Of online: na aanmelding ontvang je de link

  sprekers

  Rutger Groot Wassink, GroenLinks

  Daniëlle de Jager, D66

  Fatihya Abdi, PvdA

  Laurent Staartjes, VVD

  SP

  Volt

  Partij voor de Dieren