a
Home 5 Over Ons 5 Lid worden

Word lid van KENNISNETWERK AMSTERDAM

Maak je organisatie lid van Kennisnetwerk Amsterdam. Graag verwelkomen we je als nieuwe aandeelhouder en zien we uit naar een verdere kennismaking bij onze volgende activiteit.
Om aandeelhouder te worden of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem contact met ons op via info@kennisnetwerk-amsterdam.nl.

Kosten en voorwaarden aandeelhouderschap

De kosten van het aandeelhouderschap hangen af van de grootte van uw organisatie, gemeten in aantal fte:

Minder dan 5 fte € 500 per jaar
5 fte of meer € 1.000 per jaar

Graag nodigen we je uit om in 2021 gratis een proeflidmaatschap aan te gaan. Per 1 januari 2022 wordt dit vervolgens  voor drie jaren omgezet in een betaald lidmaatschap. Mail naar info@kennisnetwerk-amsterdam.nl om de mogelijkheden te bespreken!

Privacy

Kennisnetwerk Amsterdam respecteert en beschermt de privacy van haar aandeelhouders en deelnemers. We verwerken niet meer gegevens dan nodig. Met de gegevens die we verwerken gaan we vertrouwelijk om.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Kennisnetwerk Amsterdam is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. We gebruiken je gegevens niet voor andere doeleinden dan waarvoor ze bedoeld zijn.

Voor meer informatie lees ons Privacybeleid

Aandeelhouders van het Kennisnetwerk Amsterdam